Napster 6 PC Software gids

Welkom op de nieuwe Napster 6 PC Client voor Windows, onze nieuwste en beste streaming muziekspeler voor uw PC en Windows clients! Installeer de recentste app vandaag en inloggen om door te blijven spelen van de muziek. Meer informatie hieronder over wat deze nieuwe app kan doen, en hoe u het kunt gebruiken.

Op basis van feedback van de luisteraar verzameld tijdens onze bètaversie, hebben we toegevoegd vele verbeteringen sinds de eerste invoering van de app.

• Hoogste kwaliteit audio ooit aangeboden, 320 Kbps bitrate
  • Download tracks op 160 Kbps bitrate voor offline luisteren met aanpasbare download locaties
  • Compatibel apparaat ondersteuning, inclusief slepen en neerzetten van uw afspeellijsten
  • Brengen over uw bibliotheek en uw afspeellijsten uit oudere versies van Napster
  • Afstemmen voor verscheidenheid en populariteit
  • Mix van nummers in uw aanstaande wachtrij
  • Redactioneel curator afspeellijsten en video's bij uw vingertoppen
  • Luisteraar netwerk van vrienden en andere soortgelijke luisteraars te ontdekken vande beste muziek voor u
  • Kinderen modus waar kinderen hun favoriete muziek spelen kunnen
  • Profielpagina bevatten grafieken van luisteren geschiedenis
  • Apparaat ondersteunen overdracht van de afspeellijsten, Albums of afzonderlijke tracks

Versie 6.17.27:

bug fix: als zoektekst uitgeschakeld is, werken het resultatenvenster.

bug fix: beperking van de maximale lengte van de zoektekst.

Versie 6.17.22:

Uw afspeellijsten zijn nu standaard persoonlijk.

Kunt u individuele afspeellijsten openbare (wanneer uw profiel opvraagbaar is).

Wanneer u afspeellijsten voor andere luisteraars bekijkt, ziet u nu alleen hun publiekafspeellijsten.

Afspeellijsten kunnen worden gemaakt en gewijzigd terwijl offline. De server wordtbijgewerkt zodra dit weer on line.

bug fix: wij bevestigden een specifieke situatie waar de Mixer kan niet worden opgeslagen als een afspeellijst.

Versie 6.17.16:

bug fix: hang voorkomen bij het terugzetten gedownloade afspeellijsten na opnieuw installeren

bug fix: intermitterende problemen voorkomen bij het maken van afspeellijsten

Systeemvereisten

Napster 6.16.7.0 is compatibel met Windows Vista en hoger.

Voor Windows XP-gebruikers, de laatste compatibele versie is 6.14.14.0 en klik hierom te installeren.

Napster PC-software is niet compatibel met Mac OS.

Napster PC software werkt met Napster Premier, Napster familie & Napster PremierPlus één.

NSTALLEREN
  • Bezoek http://www.napster.com/windows
  • Klik op "Download Napster voor Windows"
  • Klik op "Run" of "Save" (als u klikt op opslaan, moet u naar uw downloads en dubbelklik op het gedownloade bestand uit te voeren van het setup-bestand)
  • Klik op "Install"

Ondervindt u problemen installeren? Klik dan hier.

Hoe aanmelden bij Napster PC Client
  • Open Napster 6 PC Client vanaf uw bureaublad
  • Voer uw gebruikersnaam van Napster & wachtwoord
  • Klik op aanmelden

Gebruikersprofiel

Gebruiker profielpagina vind vrienden, afspeellijsten & top grafieken die zijn gemaakt op basis van uw luisteren geschiedenis.

Huis

De nieuwe homepage toont muziek van andere luisteraars, featured, nieuwe releases, aanbevolen tags, en een mogelijkheid om te bladeren genres.

BIBLIOTHEEK
  • Tracks tabblad: Klik op een kunstenaar om te zien van albums en nummers van dieartiest in uw bibliotheek. Klik op de afspeelknop of shuffle om nummers in uw bibliotheek afspelen. Klik op een kolomtitel om te sorteren van A-Z of Z-A door titel, album of genre. Pijl-omlaag geeft indicator aan de linkerkant van een track dat de track is gedownload.
  • Albums tabblad: Klik op een kunstenaar te zien van albums in uw bibliotheek, en klikt u op albums om te zien welk album tracks worden in uw bibliotheek.
  • Gebruik het tekstvak om te filteren door de naam van de track, album of artiest.
  • Muziek toegevoegd aan uw mediabibliotheek verschijnt overal u Napster.
  • Slepen en neerzetten van nummers of albums aan afspeellijsten, Downloads, of eenwachtrij.
  • Omhoog en omlaag schuiven om meer te zien.

Downloads
  • Zie de Napster Alletracks die u hebt gedownload naar uw PC van Vensters.
  • Spelen of uw gedownloade Napster Alletracks Shuffle
  • Klik op een kunstenaar om te zien hun albums en nummers.
  • Klik op een album om te zien van zijn tracks.
  • Klik op een kolomtitel om te sorteren van A-Z of Z-A.
  • Scroll omhoog & neer, of links & recht in een sectie om meer inhoud te zien.

Lokale muziek

De lokale muziek pagina toont de muziekbestanden van de computer die u hebt geïmporteerd in Napster voor afspelen en toevoegen aan playlists. Selecteer mappen importeren in instellingen. De meeste audio-indelingen worden ondersteund.

Afspeellijsten
  • Zie uw totale afspeellijsten en de afspeellijsten die u hebt gedownload naar uw PC,en maak nieuwe afspeellijsten. Klik op de naam van een afspeellijst om te zien de tracks & totale duur.
  • Spelen en de geselecteerde afspeellijst Shuffle
  • Status (wanneer een nummer wordt gedownload), Track, artiest, Album en duur.
  • Een nieuwe afspeellijst maken door te klikken op "Nieuw" en een nieuwe naam voor de afspeellijst in te voeren.
  • Gebruik de knop duplicaten verwijderen om te voorkomen dat afspeellijsten gestroomlijnd.
  • Muziek toevoegen door met de rechtermuisknop op nummers of albums, of slepenen neerzetten naar "Afspeellijsten" aan de linkerkant.
  • Afspeellijsten die zijn gemaakt in Napster 6 opdagen overal u Napster (onze mobiele apps, in-home apparaten, etc), en vice versa.
  • Sorteren van uw afspeellijsten A-Z en Z-A door kolomkop.
  • Scroll omhoog & neer, of links & recht in een sectie om meer inhoud te zien.

Favorities

Hier kunt u al uw tracks die u heeft gecodeerd als Favorieten tracks.

Luisteren geschiedenis

Zie uw laatst 300 afgespeelde songs.

Klik met de rechtermuisknop op een nummer om meer opties te zien.

Sleep & drop muziek naar uw bibliotheek, afspeellijsten, downloads of Mixer.
Druk op CTRL + A, en vervolgens met de rechtermuisknop op en kies toevoegen aan afspeellijst naar alle tracks in je geschiedenis aan een afspeellijst toe te voegen.

Radio

Bekijk uw onlangs gespeelde stations, uw opgeslagen stations of een collectie van redactioneel curator stations.

Gebruik het tekstvak voor het maken van een nieuwe artiest of station volgen op elk gewenst moment. U kunt ook de rechtermuisknop aanklikt menu gebruiken op elkekunstenaar of bijhouden in de catalogus aan het maken van een nieuw station.
Kunstenaar & track stations worden weergegeven in de mixer, waardoor u afstemmen van besturingselementen voor verscheidenheid en populariteit, en zodat u komende nummers verwijderen. U kunt zo vaak als u wilt overslaan.
Duimschroef opwaarts & duim omlaag besturingselementen worden weergegeven in de speler wanneer u luistert naar artiest en track stations, zodat u verdere tune uwradio-ervaring.

Featured

Geniet van de exclusieve berichten van onze redactie, met originele afspeellijsten, album recensies, nieuwe release samplers, video's en meer. Toont alle Genres & alle categorieën.

Het gebruik van MP3-spelers met Napster V6 PC Client

MP3-spelers

Open Napster 6

Sluit een compatibele speler aan op uw Windows-PC
Klik op de naam van uw Audio-apparaat aan de linkerkant en klikt u op machtigendesgevraagd.
Afspeellijsten die u wilt worden overgebracht naar uw apparaat controleren en klikop Sync nu. U kunt onderbreken, stoppen en schakelt u de overdracht op elk gewenst moment.
Als u de catalogus navigeert, kunt u slepen en neerzetten van nummers, albums enafspeellijsten naar het apparaat voor overdracht.
Het tabblad van de nummers van de pagina apparaat ziet u tracks & albums die u hebt overgebracht naar uw apparaat dat is niet in een afspeellijst. Deze tracks wordenafzonderlijk beheerd vanuit nummers in afspeellijsten die u hebt overgebracht naaruw apparaat.

Een paar dingen om te onthouden bij het gebruik van een MP3-speler met Napster6:

Sluit uw Android, iPhone, iPod Touch, iPad of Windows phone niet aan onze software. Gebruik onze mobiele app

Napster is niet compatibel met de iPod Nano, iPod Shuffle, iPod Classic, Walkman van Sony of Philips MP3-spelers
Onze PC-software is niet compatibel met een Mac.

Vergunning-pagina:

Afspeellijst overdracht scherm

Individuele track overdracht-display

Opties onder het menu instellingen
  • Bekijken welke versie van Napster 6 is geïnstalleerd.
  • Het beheren van al uw accountinstellingen van Napster of afmelden Napster 6.
  • Zoom in/out om de grootte van de visuele weergave van de app aanpassen
  • Draai op hoge kwaliteit audio.
  • In- of uitschakelen van de aanwijzingen op het scherm om details over het audio formaat bespeeld te tonen
  • In- of uitschakelen van de aanwijzingen op het scherm op te slaan van de tracks inde Mixer voordat u ze vervangen door andere muziek.
  • Deze computer verwijderen uit uw account Napster. Gedownloade nummers worden niet afgespeeld terwijl de computer de gemachtigde is.
  • Geef de locatie op uw PC die liedjes gedownload zijn opgeslagen.
  • In- of uitschakelen van de aanwijzingen op het scherm voor het importeren van lokale muziek automatisch voor de toegevoegde muziekmappen.
  • In- of uitschakelen van de aanwijzingen op het scherm te tonen "Toevoegen aan KIDS" in contextmenu 's
  • Bewerken van muziek toegevoegd aan kinderen
  • Volg een rondleiding

Aankondigingen

Klik op het pictogram bullhorn zien functie hoogtepunten en release-opmerkingenvoor nieuwe versies van Napster 6.

Feedback

Klik op het pictogram spraak zeepbel voor het verzenden van feedback over Napster 6. Vergeet niet dat feedback inzendingen ontvangen geen reacties. Klik hier als u ons supportteam.

Stappen voor de meest voorkomende problemen

Start de computer opnieuw

Afmelden, volledig sluiten van Napster 6, opnieuw open en terug inloggen
Controleren op updates voor Windows
Tijdelijk uitschakelen van alle internetbeveiligingssoftware (antivirus, firewalls, enz.)
Overschakelen naar lagere geluidskwaliteit in instellingen
Controleer of PC datum en tijd overeenkomt met huidige dag en tijd
-Uw computer (Klik op het pictogram van de versnelling in de onderste links, klik dan-machtigen) autoriseren
Zorg ervoor dat Napster 6 is geopend in de Administrator-modus (Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Napster en kies "Looppas als beheerder")

Voor problemen met MP3-spelers:
  • Zorg ervoor dat uw MP3-speler is compatibel met Napster
  • Steek uw telefoon niet in de Napster-software. Onze mobiele app te gebruiken.
  • Controleer of de MP3-speler in de "MTP" modus in de player-instellingen is
  • Haal & opnieuw MP3-speler aansluiten op een andere USB-poort
  • -De speler van account.napster.com toestaan
  • Het opmaken van uw MP3-speler "Format" door uit te kiezen binnen de spelerinstellingen. Dit wist alle inhoud.
  • Napster 6 uninstall vanuit toevoegen / wegnemen programma en opnieuw te installeren.

Hoe om te migreren van afspeellijsten met lokale Media

Hoe om te migreren van een Mixer-lijst

Beide spelers tegelijk

Hoe om te migreren van afspeellijsten met lokale Media

Zult u merken dat sommige van uw afspeellijsten die lokale mediabestanden in Napster 4 niet gemigreerd automatisch in Napster 6. Dit is omdat we nu gebruik makenvan een lied matching service help build afspeellijsten, en niet langer steun lokale mediabestanden.

U kunt echter overeenkomen met de nummers die u bezit. Als je digitale muziek eigen en het is op uw computer, kunt u de napster CloudSync aan die nummers in onze catalogus. Probeer de CloudSync van uw Mac of PC op http://www.napster.com/cloudsync.

De overeenkomende nummers weergegeven in uw bibliotheek van napster niet verplaatsen of het wijzigen van de nummers op uw computer op geen enkele manier. Voor alle nummers niet overeen omdat ze niet in onze catalogus, laat het ons wetenop www.napster.com/requests. Wij zullen ons best doen om de ontbrekende nummers toevoegen aan ons assortiment, verstrekt de kunstenaars en platenmaatschappijen hebben de liedjes voor streaming op Napster ingeschakeld.

Hoe om te migreren van een Mixer-lijst

Bent u abonnee van Napster die heeft jarenlang nummers toe te voegen aan hun Mixer, kun je deze lijst Napster 6. Hier is hoe:

In de oude speler, alle van de nummers in uw Mixer hebt toegevoegd aan een afspeellijst. (Let op: er is een limiet van 800-nummer op afspeellijsten gemaakt in Napster4.)

Hebt u meer dan 800 songs, breken de Mixer in meerdere lijsten.
Open de afspeellijsten in de nieuwe speler (Napster 6) en voeg ze toe aan uw Mixer.

Beide spelers tegelijk

Als u hebt gebruikt de oude speler (Napster 5), en u downloaden en gebruiken vande nieuwe speler Napster 6), het geen vervanging van de oude speler-u kunt een ofbeide tegelijk. De pictogrammen voor de spelers zijn enigszins vergelijkbaar, maar er zijn twee verschillende versie van de software. Op dit moment hoeft u niet te gebruiken hetzij men uitsluitend.