Toestaan dat afspelen door te gaan met Power Saving modus ingeschakeld.

Met macht zal besparingswijze ingeschakeld op het afspelen van de telefoon niet blijven als de telefoon is slapen, in een lock-scherm, of geminimaliseerd op de achtergrond. Om afspelen te blijven ononderbroken terwijl energiebesparende modus is aan gelieve het volgende doen:

1. open het instellingen scherm telefoon
2. open batterij instelling
3. het batterij optimalisatie scherm openen. Elke telefoon omgaat met de locatie van deze optie iets anders, maar we hebben betrekking op de veelgebruikte locaties.

Exemplo na torneira Samsung S7 borda sobre "O uso da bateria":

Em seguida, toque em "Mais" no canto superior direito:

Exemplo no Nexus 6 toque no estouro 3 botão:

4. Toque no "Apps não otimizado" em seguida "todos os apps":

5. Role para baixo até encontrar o nosso app e desligue esta opção: