Wat is Music Inbox in iOS App Menukaart?

Wat is Music Inbox?

Meldingen is een bericht platform dat zal toelaten Napster om bericht gebruikers binnen iOS app.

Dit zal vastleggen van veel van de push-berichten die we momenteel verzenden uit, en er zal worden sommige meldingen hier opgeslagen die deed in een push-bericht niet weergegeven.

Kan ik deze functie meldingen verwijderen?

U kunt verwijderen/verwijderen afzonderlijke berichten binnen meldingen, en u kunt uitschakelen het nummer "badge" binnen de app en op het app pictogram als u niet weten wilt wanneer nieuwe berichten in uw berichten.

Hoe kan ik push-berichten die ik zie in meldingen uitschakelen?

U kunt nieuwe push berichten uitschakelen door deze stappen te volgen:

1. Tik op de menuknop.

2. Tik instellingen.

3. Schakel het selectievakje "Voorkeuren meldingen".

Hoe om te schakelen op push die berichten ik zie in meldingen?

U kunt meldingen inschakelen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Tik op de menuknop.

2. Tik instellingen.

3. Vink het selectievakje "De berichten van de duw".

Kan ik opt-out van deze meldingen?

Ja, u kunt kiezen uit het ontvangen van berichten van de duw die op uw scherm worden weergegeven en u kunt kiezen uit de rode cijfers "badge" die u weten laat wanneer er nieuwe berichten in kennisgevingen zijn.

Hoe weet ik dat als er een melding is?

U ziet een nieuwe bericht rode "badge" op de app Rhapsody en binnen de app in de bovenste navigatiebalk. Om in- of uitschakelen deze updates, volg deze stappen:

1. Tik op de menuknop.

2. Tik instellingen.

3. Controleer het vak "Nieuwe meldingen Badge" (of schakel).

netherland_pic4.jpg  netherland_pic5.jpg

De kennisgevingen hier wordt weergegeven:

Wat voor soort kennisgevingen krijg ik?

Wij sturen de push-berichten die tijdelijk in kennisgevingen over muziek onderwerpen zoals nieuwe releases, nieuwsbrieven, redactionele berichten en kunstenaar schijnwerpers opgeslagen worden. We sturen u ook updates op uw account wanneer dat nodig is, zal de gerichte aanbiedingen van kunstenaars dat u naar hebben geluisterd, en andere updates wij denken u dat nuttig vinden.