Windows Phone App gids

Krijgen van Napster

1. Open the Windows phone store

2. Zoeken naar Napster

3. Tap installeren

4. Tik op het pictogram van de Napster op het huisscherm

Aanmelden

1. Voer uw gebruikersnaam & wachtwoord

2. Tik op het selectievakje optie

3. Uw wachtwoord vergeten? Klik hier

Beginpagina

1. Zoeken - zoeken op artiest, Album of Track

2. Bladeren - door onze catalogus door Genre, nieuw, en Featured inhoud bladeren

3. Popular - wat andere leden Napster beluisteren bent. Tik op om te zien top grafieken door track, album & kunstenaar

4. Mijn muziek - muziek die je hebt verzameld door artiesten, Albums en nummers

5. Radio - Luister naar honderden Napster Radio stations

6. Afspeellijsten - afspeellijsten bekijken of controleren die zijn gemaakt door onze medewerkers

7. Downloads - gedownloade Napster tracks voor offline luisteren

8. Nu spelen - Hiermee opent u de speler

9. Wachtiijst - lijst van uw huidige wachtrij

10. Begin/afspeelregelaars - snelle toegang tot de Napster begin scherm en afspelen besturingselementen

11. Menu - bevat alle menu-opties voor de huidige weergave

Navigeren

1. Tik op het pictogram begin op naast de besturingsele menten voor het afspelen om terug te keren naar het beginscherm van Napster.

2. Gebruik van uw telefoon terugknop om te navigeren naar de vorige pagina

Zoeken

1. Tik in het beginscherm Napster zoeken

2. Voer uw favoriete artiest, album of track

Afspeelscherm

1. Nu spelen & geschiedenis- Jat links/rechts om te schakelen tussen de nu afspelen en uw luisteren geschiedenis

2. Spoorinfo - tracknaam, naam van de artiest en albumkunst

3. Afspelen Info - afspelen Timer, nummer positie in wachtrij, Home, vorige, Play/Pause, en volgende

4. Player opties - Shuffle, Bekijk Album, meer van deze kunstenaar, toevoegen aan mijn muziek

Organiseren

1. Onttrekken en houden op een album, afspeellijst of track

2. Tik op uw optie

Downloaden van muziek

1. Onttrekken en houden op een album, afspeellijst of track

2. Tik op Downloaden

Instellingen

1. Tik op het menu van het Begin scherm Napster,

2. tap instellingen

3. vegen links of rechts om te schakelen tussen

a) Accountinstellingen

1. Uw gebruikersnaam weergeven

2. Uw accounttype bekijken

3. Afmelden van uw account

4. Start/stop uw luisteren geschiedenis publiceren op Facebook

b) audio-instellingen

1. Hoge kwaliteit Audio - in-/ uitschakelen herinneren, HQ streaming en downloads verbruiken meer gegevens

c.) Ongeveer

1. Bekijk de App versie

2. Ontvang live hulp en lees populaire hoe artikelen

3. Rate en Bekijk de App

verwijderen

1. Vanaf het beginscherm Windows Phone vegen van rechts naar links om de app lijst te bekijken

2. Scroll naar beneden totdat u Napster vinden

3. Tik op het pictogram Rhapsody ingedrukt totdat een menu verschijnt

4. Tik op verwijderen

5. Tik op Ja