Audio kwaliteit & Bitrate

Napster evalueert voortdurend de beste manier om hoge audiokwaliteit zo efficiënt mogelijk leveren. Onze mobiele apps hebben de optie van streaming goed (AAC + 64 kb/s), beter (AAC 192 kb/s), en Best (AAC 320 kb/s). Tests tonen 64 kbps AAC + is gelijk aan 128 kbps MP3, maar vereist slechts de helft van de bandbreedte te leveren. Home audio systemen maken gebruik van 128 tot en met 192 kbps AAC, afhankelijk van het apparaat. PC-client wordt gedownload in WMA 160 Kbps voor offline luisteren.