Verwijs-een-vriend

Wilt verdienen sommige gratis Napster? Je vrienden uitnodigen!

De Verwijs-een-vriend programma – genaamd "Ontvang gratis muziek" in onze mobiele apps kant menu- geeft jullie de kracht om beloond voor het delen van Napster met uw vrienden via Facebook, Twitter, e-mail of tekst. Als je een actieve klant (in proces of een actieve abonnee), tik op "Ontvang gratis muziek" in de app uit te nodigen vrienden Napster met een 30-dagen trial. Als een van de mensen die u uitnodigt een betalende abonnee Napster geworden, krijg je een gratis maand van Napster service - voor elke persoon die een betalende abonnee wordt. Zie Veelgestelde vragen voor meer info.

Hoe uit te nodigen vrienden:

1. Tik op het pictogram voor het Menu op de Napster App

2. Selecteer de optie “Ontvang gratis muziek”

3. Op het volgende scherm, kraan op 'Vrienden uitnodigen'

pic_1.jpg     pic_2.jpg

Hoe zou u willen uitnodigen:

U kunt uitnodigen vrienden via Facebook, Twitter, e-mail & SMS

Uitnodigen via Facebook

1. Tik op het pictogram voor het Menu op de Napster App.

2. Selecteer de optie "Ontvang gratis muziek ."

3. Op het volgende scherm, kraan op "Uitnodigen vrienden."

4. Schrijven van uw Facebook statusupdate, Selecteer wie blijkt dat, en tik op "Post". De koppeling die is gekoppeld aan de post zal laten weten die begint een abonnement, dankzij uw uitnodiging.

Uitnodigen via Twitter.

1. Tik op het pictogram voor het Menu op de Napster App

2. Selecteer de optie "Ontvang gratis muziek ."

3. Op het volgende scherm, kraan op "Uitnodigen vrienden."

4. Schrijf uw tweet, en tik op "Tweet". De koppeling die is gekoppeld aan de post zal laten weten die begint een abonnement, dankzij uw uitnodiging.

Uitnodigen via E-mail.

1. Tik op het pictogram voor het Menu op de Napster App.

2. Selecteer de optie "Ontvang gratis muziek ."

3. Op het volgende scherm, kraan op "vrienden uitnodigen.

4. Kies de geadresseerden, typ een onderwerp, en tik op verzenden - de koppeling die ingesloten in het e-mailbericht zal laat het ons weten als iemand een abonnement dankzij uw uitnodiging begint.

Uitnodigen via SMS

1.Tik op het pictogram voor het Menu op de Napster App.

2. Selecteer de optie "Ontvang gratis muziek ."

3. Op het volgende scherm, kraan op "Uitnodigen vrienden."

4. Kies uw ontvangers en tik op verzenden - de koppeling die ingesloten in het e-mailbericht zal laat het ons weten als iemand een abonnement dankzij uw uitnodiging begint.

Veelgestelde vragen

1. Wanneer krijg ik een gratis maand van Napster dienst?

Als je een gebruiker Napster - ofwel in een proces of betalen- en u verwijzen iemand, zullen wij een maand gratis toevoegen aan uw account wanneer de persoon die u uitgenodigd wordt een betalende abonnee (de eerste keer ze een factuur ontvangt).

2. zijn er subsidiabiliteitscriteria?

Ja - u zal niet in aanmerking voor het krediet als de inviter op een "Geen Credit Card"-account als bepaalde couponcodes of een partneraccount zoals Vodafone, enzovoort is.

3. Waarom kan ik niet "Ontvang gratis muziek" in mijn mobiele app menu vinden?

Als je op een "Geen Credit Card"-account als bepaalde couponcodes of een partneraccount zoals Vodafone enzovoort, weergegeven de "Ontvang gratis muziek" optie niet in het menu van de kant van onze mobiele apps.

4. waarom niet ik een krediet gekregen?

In om voor u om een krediet te krijgen, moeten een paar dingen gebeuren:

1. De persoon die u uitgenodigd moet de link die u gebruikt om uit te nodigen ze gebruiken

2. De persoon die u hebt uitgenodigd moet ten minste eenmaal hebben waren gefactureerd, dat wil zeggen de eerste het facturerings cyclus is voltooid.

Als uw vriend kwam naar Napster uit een andere bron dan de link u gedeeld met hen, of als ze aangemeld rechtstreeks met Napster, of als ze waren al een gebruiker van Napster, dan zal niet u een krediet ontvangen.

5. is "Verwijs een vriend" beschikbaar voor Android en iOS?

Ja! "Verwijs een vriend" is momenteel alleen beschikbaar op Android en het coming soon voor iOS

6. Waar vinden we de "Ontvang gratis muziek" link op PC client?

Helaas, de "Ontvang gratis muziek" link is alleen beschikbaar op de Android en iOS apps, en verschijnen niet op het Web of de Windows Phone.