Napster.com Gebruiksaanwijzing

De website handboek

Wat is er nieuw?

Stuurmanskunst

Krijgen tot al uw favoriete tracks, afspeellijsten, radiostations, en exclusieve inhoud.

Zoeken

Zoeken naar een artiest, album of track. U kunt gebruik maken van de up en down pijltoetsen op uw toetsenbord om door de resultaten te bladeren.

Speler

Besturingselementen van de speler zijn altijd zichtbaar. Gebruik de linker en juiste sleutels te kiezen nummers, en gebruik de spatiebalk om te pauzeren of te hervatten.

Mixer

Wanneer u een nummer, album of afspeellijst afspeelt, zal het verschijnen in de Mixer. U kunt de volgorde van de nummers wijzigen door ze te slepen naar de gewenste positie.

Stapsgewijze instructies voor het doen van alles op www.napster.com

Welkom-scherm

Meld Je Aan

1. Ga naar www.napster.com

2. Meld je aan met Facebook of voer uw gebruikersnaam en wachtwoord

3. Klik op Aanmelden

4. Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Beginpagina

1. Aanbevolen inhoud: Onze aanraders en berichten

2. Populair: Populaire nummers in onze service, dagelijks bijgewerkt

3. Recente afspeellijsten: Afspeellijsten die je gespeeld onlangs

4.Nieuwe Releases: Nieuwe muziek uitgebracht elke dinsdag

De speler & Mixer

1Bekijk Album

2. Meer opties

3. Toevoegen aan favoriete Tracks

4. De naam van de artiest van de track

5. Vooruitgang schuifregelaar

6. Duurtijd

7. Mengen

8. Doornemen

9. Vorige, Play/Pauze volgende

10. Toon/Verberg Mixer

11. Volumeregelaar

12. Mixer inhoud in een afspeellijst opslaan

13. Alle nummers verwijderen uit de Mixer

Afspeellijst

Klik op 'Afspeellijsten' van het linker paneel onder mijn muziek

Aanpassen

• ·Klik op de naam van een afspeellijst
  • ·Klik op X om te verwijderen van een lied
  • ·Klik en sleep om bij te bestellen van lied

wissen

• ·Verplaats de muis pointer naar een afspeellijst naam
  • ·Klik op X als u wilt de hele lijst verwijderen

Bibliotheek

Uw verzameling van nummers, albums, afspeellijsten en kunstenaars.

• ·Kunstenaar lijst met filterbar
  • ·Artist Radio
  • ·Albums in uw bibliotheek van de geselecteerde kunstenaar
  • ·Nummers in uw bibliotheek van de geselecteerde kunstenaar
  • ·Afspelen en Shuffle Knoppen
  • ·Meer opties

Favorieten

Uw verzameling van favoriete Tracks

• ·Afspelen en Shuffle Knoppen
  • ·Meer opties
  • ·Toevoegen aan Favorieten

Profiel

Publiceren op Facebook en verbinden met andere luisteraars

1.  Uw Napster profielnaam en foto

2. Luisteraars die u volgt

3. Luisteraars die na Volgers

4. Recente artiesten die u heb geluisterd

Bladeren en Genre

Klik om te muziek doorbladeren op genre

1. Genres

2. Nieuwe releases

3. Populaire tracks

Radio

1.  Klik om te bekijken van het overzicht van het radiostation

2. Klik hierop om te bladeren radiostation op genre

3. Klik om te bekijken van uw opgeslagen stations

4. Klik om te bekijken welke nu spelen

5. Meer opties

6. Klik op de 'X' als u wilt verwijderen van de track nu spelen lijst

Speciaal

Onze aanraders en berichten

1. Klik om te bekijken de aanraders en posten op genre

2. Klik om te bekijken hen per categorieën

Instellingen

Algemene instellingen te zien, uw account bewerken en Afmelden.

Spelerinstellingen cross-fade van en de geluidskwaliteit wijzigen

1.  Klik en sleep de schuifregelaar naar Cross-fade van het spoor

2.  Klik en sleep de cursor naar rechts om Audio kwaliteit te verbeteren, of naar links om een lagere geluidskwaliteit.

Sociale instellingen verbinden met Facebook om uw muziek te delen

Troubleshooten:

1. Open een nieuw browservenster en ga naar Napster.com.

2. Meld u af bij Napster.com door te klikken op het vistuig-pictogram naast het vak Zoeken in de rechter bovenhoek, vervolgens terug inloggen.

3.  Uw browser instellen. Kies hieronder je browser voor stapsgewijze instructies.

4. Start de computer opnieuw.

Chrome

Safari

Internet Explorer

Firefox