Rekening in gebruik op een andere locatie

Napster kunt streaming op één locatie op een moment.

Als u uw account om muziek te streamen van twee plaatsen tegelijk gebruiken, zoals vanaf een telefoon en ook van Napster van website op hetzelfde moment, u krijgt het bericht "Account in gebruik: Uw account Napster is nu streaming muziek in een andere locatie, en deze sessie zal eindigen" of "het lijkt erop dat uw account Napster wordt gebruikt op een andere locatie. Klik op OK om door te gaan."

Om te voorkomen dat deze berichten, downloaden van muziek naar uw iPhone, iPad, Android of Windows Phone met onze mobiele app en dan luister in off line of vliegtuigwijze. Gedownloade muziek beluisteren off line op één locatie terwijl het streamen van muziek op een andere locatie wordt voorkomen dat deze berichten.