Kan niet inloggen?

Kan me niet aanmelden of wachtwoord vergeten?

Klik hier en wij sturen u een e-mail een nieuw wachtwoord.

Niet krijgen het nieuwe wachtwoord dat we verzonden?

Controleer de map spam e-mail. Zoek een e-mail van "napster@service.napster.com." Als u onze e-mail nog steeds niet kunt vinden, "napster@service.napster.com" toevoegen aan uw contact lijst of adresboek en opnieuw uw wachtwoord opnieuw instellen.

Kan niet aanmelden met wachtwoord die we verzonden?

1. Als u een nieuw wachtwoord dat u gebruikt, probeert te typen in plaats van kopiëren en plakken. Als u kopieert en plakt het wachtwoord, zorg ervoor dat er geen extra spaties aan het begin of einde van de tekens.

2. Reset uw desktop browser, of reboot uw telefoon.

Het opnieuw instellen van uw browser:

Chrome
Safari
Internet Explorer
Firefox

3. Als al het andere faalt, uw wachtwoord opnieuw om een nieuwe tijdelijke wachtwoord opnieuw instellen.

Gebruikersnaam vergeten, of geen toegang tot dat e-mailadres niet meer?

Neem contact met ons op als u niet herinneren van uw gebruikersnaam, of niet langer toegang tot dat e-mailadres hebben. Zorg ervoor dat de laatste 4 cijfers van de creditcard op de rekening zodat we je identiteit kunnen verifiëren. En, als u uw gebruikersnaam bent vergeten, gelieve te omvatten alle mogelijke e-mailadressen die u mogelijk heeft gebruikt, kan het helpen ons de account zoeken.

U weet dat een wachtwoord te wijzigen

1. Meld u aan bij mijn Account
2. Klik op Bewerken naast wachtwoord
3. Typ uw huidige wachtwoord
4. Typ uw nieuwe wachtwoord en bevestig
5. Klik op verzenden

Met behulp van Facebook inloggen?

Zie hoe Meld u aan met de referenties van uw Facebook hier.