Problemen met Napster.com oplossen

Als je problemen met Napster.com ondervindt, probeer je het volgende:

1) Sluit je browser volledig af en open deze vervolgens opnieuw en ga naar Napster.com.

2) Meld je af van Napster.com en vervolgens opnieuw aan.

3) Start je computer opnieuw op. Doet het probleem zich nog steeds voor na de herstart?

4) Maak de cache van je browser leeg. Klik voor Internet Explorer 10 op het tandwielpictogram en vervolgens op Beveiliging en tot slot op Browsegeschiedenis verwijderen. Schakel in het venster Browsegeschiedenis verwijderen alle opties uit behalve Tijdelijke internetbestanden en websitebestanden. Klik op de knop Verwijderen.

5) Probeer het met een andere browser zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari of Internet Explorer. Kijk of het probleem zich ook voordoet in de andere browser.