Problemen met Android oplossen

Als je problemen met Napster ondervindt op je Android-apparaat, probeer je het volgende:

1) Controleer of je over de meest recente versie van de Napster-app vanuit Google Play beschikt.

2) Heb je voldoende vrije ruimte op je apparaat? Controleer dit door naar de app Android Settings > Opslag te gaan. Dit kan veranderen, afhankelijk van je fabrikant.

3) Start je apparaat opnieuw op. Doet het probleem zich nog steeds voor na de herstart?

4) Maak je gebruik van een WiFi- of mobiele verbinding? Probeer, indien beschikbaar, over te schakelen tussen je WiFi- of mobiele verbinding om na te gaan of het probleem zich zowel bij WiFi- als bij mobiele verbindingen voordoet.

5) Meld je af van je account en meld je vervolgens opnieuw aan.

6) Maak de cache van de Napster-app leeg door naar de app Android Settings > Toepassingen > Toepassingen beheren > Napster > Cache leegmaken te gaan. Hiermee wordt de Napster-cache leeggemaakt, maar worden de downloads intact gelaten. Doet het probleem zich nog steeds voor?

7) Verwijder de gegevens van de Napster-app door naar de app Android Settings > Toepassingen > Toepassingen beheren > Napster > Gegevens verwijderen te gaan. Hiermee wordt de app teruggezet op de standaardinstellingen en worden je downloads verwijderd. Nadat de gegevens zijn verwijderd, start je Napster opnieuw op en meld je je aan bij je account om te zien of je nog steeds last hebt van het probleem.

8) Verwijder de app en installeer deze opnieuw. Als alle andere opties mislukken, kan een nieuwe start het probleem mogelijk verhelpen.