Hoe te downloaden muziek

Met Napster mobiele apps en een Premier-abonnement, u kunt zoveel nummers als uw apparaat kan houden. Hier worden stapsgewijze instructies voor het downloaden van muziek van de napster op Android of iOS. (En als je een Radio abonnee, kunt u een beperkt aantal nummers downloaden door te tikken op het "hart" te laten een favoriet.)

U kunt uw app ook instellen voor het automatisch downloaden van uw favorieten, zodra u Tik op het pictogram "heart" - u kunt zelfs zorg ervoor dat u alleen downloaden wanneer verbonden met wifi. Zie deze instructies hier.

1. Android

Downloaden van muziek

1. om te downloaden van een album of een afspeellijst, tikt u op het pictogram pijl-omlaag.

2. voor afzonderlijke nummers, tikt u op de + pictogram, tik vervolgens op "Download".

Toegang tot uw Downloads

1. Rechts vegen of tik op het pictogram voor het menu in de linkerbovenhoek wordt getoond.

2. Tik "Mijn muziek".

3. Tik op "Downloads" aan de bovenkant.

2. Apple ios

Downloaden van muziek

1. om te downloaden afspeellijsten of albums, tikt u op het pictogram pijl-omlaag.

2. voor afzonderlijke nummers, tikt u op de + pictogram, de kraan "Downloaden".

Toegang tot uw Downloads

1. Rechts vegen of tik op het pictogram voor het menu in de linkerbovenhoek wordt getoond.

2. Tik "Mijn muziek".

3. Tik op 'Downloads'.

3. Automatisch downloaden van favorieten

Tik in het menu app op instellingen.

In het instellingenmenu, scroll naar beneden naar de Offline-instellingen, en vink het vakje voor "Auto-download favoriete tracks." Als u alleen downloaden via wifi willen zou, ervoor zorgen dat het selectievakje "Alleen downloaden via Wi-fi" ook is ingeschakeld. Nu, elke keer u favoriet een track, het apparaat zal auto-download het.