Compatibele apparaten

Met Napster kun je je muziek met u overal mee naartoe - online of offline.
Uw muziek afspelen op compatibele apparaten, met inbegrip van Android, iPhone, iPad, iPod Touch, & Windows Phone, met Mac of PC op www.napster.com, met Xbox, en op home audio systemen van Sonos en andere fabrikanten. Wij hebben ook software voor Windows-PC's.

Op dit moment is Napster niet compatibel met de iPod Nano, iPod Shuffle, iPod Classic, Roku, Sony Walkman of Philips MP3-spelers. Rapsodie van desktop software is niet compatibel met Mac OS, maar de web player is.

Alle compatibele apparaten >