Maken en bewerken van afspeellijsten

Met een Premier-abonnement, kunt u zo veel afspeellijsten als u nodig hebt. Hieronder vindt u stapsgewijze instructies voor het maken van afspeellijsten op Android, iOS en op het web.

1. Android

Muziek toevoegen aan een afspeellijst

1. Tik de + pictogram naast elk nummer of album.

2. Tik op "Voeg toe aan Playlist".

3. Kies de afspeellijst die u wilt toevoegen aan het nummer of album - of een nieuwe afspeellijst aanmaken.

Toegang tot uw afspeellijsten

1. rechts vegen of tik op het pictogram voor het menu in de linker bovenhoek.

2. Tik "Mijn muziek".

3. Tik op 'Afspeellijsten'.

Een afspeellijst bewerken

1. in het menu, tik op "mijn Music", dan tik op 'Afspeellijsten'. Zoek de afspeellijst die u wilt bewerken.

2. Tik de + pictogram, de kraan "Bewerken".

3. Als u wilt verwijderen van een lied, tikt u op de rode cirkel.

4. Als u wilt opnieuw bestellen nummers, sleep omhoog of omlaag.

Een Playlist verwijderen

1. Tik een playlist in mijn muziek.

2. Tik de + pictogram, tik vervolgens op 'Afspeellijst verwijderen'.

2. Apple Ios

Muziek toevoegen aan een afspeellijst

1. Tik de + pictogram naast elk nummer of album.

2. Tik op "Voeg toe aan Playlist".

3. Tik de afspeellijst die u wilt toevoegen van de muziek, of tik op 'Nieuwe afspeellijst maken'.

Toegang tot uw afspeellijsten

1. rechts vegen of tik op het pictogram voor het menu in de linkerbovenhoek wordt getoond.

2. Tik "Mijn muziek".

3. Tik op 'Afspeellijsten'.

Een afspeellijst bewerken

1. Tik een afspeellijst in "Mijn muziek".

2. Tik op 'Bewerken'.

3. Als u wilt verwijderen van een lied, tikt u op de rode cirkel.

4. Als u wilt opnieuw bestellen nummers, sleep omhoog of omlaag.

5. Tik de + pictogram voor opties.

Een Playlist verwijderen

1. open de afspeellijst die u wilt verwijderen.

2. Tik de + pictogram.

3. Tik op 'Verwijderen'.

3. WEBSITE (nl.napster.com)

Muziek toevoegen aan een afspeellijst

Klik op de + pictogram in de buurt van een album, nummer of afspeellijst & Kies "Toevoegen aan afspeellijst." Of, nummers aan de Mixer toevoegen, en klik op 'Opslaan als afspeellijst'. Vervolgens Voer een nieuwe naam voor de afspeellijst, of klik op 'Mijn afspeellijsten' toe te voegen aan een bestaande lijst.

Image 9

Toegang tot uw afspeellijsten

Van "Mijn muziek", klik op het tabblad "Afspeellijsten".

Een afspeellijst bewerken

1. "Mijn muziek", klik op de 'Afspeellijsten' tab.

2. Klik op de naam van een afspeellijst.

3. Klik op de X om te verwijderen van een lied.

4. Klik en sleep om te rangschikken nummers.

Een Playlist verwijderen

1. "Mijn muziek", klik op de 'Afspeellijsten' tab.

2. Klik op X om te verwijderen van een hele lijst