Met behulp van Facebook inloggen of aanmelden

AANMELDEN MET FACEBOOK

Ik ben een bestaande klant. Hoe gebruik ik mijn Facebook referenties te melden bij Napster?
Sluit eerst uw Facebook gebruikersnaam en wachtwoord aan uw bestaande account van de Napster. Na deze eenmalige verbinding, kies "Teken in met Facebook" waar wij het bieden.

In iOS of Android mobiele apps:

1. Vanuit de app Instellingen kiezen Afmelden
2.
3. Laat Rhapsody toegang tot Facebook info
4. Bevestig Rhapsody gebruikersnaam en wachtwoord

1. De instellingen van de app kies Afmelden
2. Kies Inloggen met Facebook van de belangrijkste bord in het scherm
3. laat Napster voor toegang tot Facebook info
4. Bevestig Napster gebruikersnaam & wachtwoord

1.jpg 2.jpg

Op Napster.com:

1. Kies Sign Out in het vistuig-pictogram in de rechterbovenhoek
2. Kies aanmelden met Facebook
3 Voer Facebook referenties
4. het toestaan van toegang tot Facebook info

Waar kan ik Facebook te melden bij Rhapsody gebruiken?

1. Android app
2. iOS app
3. Napster.com
4. MijnAccount (https://account.napster.com)

Hoe meld ik me bij Napster waar Facebook inloggen niet beschikbaar, zoals Sonos of de PC-software is?

BRAND NIEUWE KLANTEN

Stel een wachtwoord Napster op www.napster.com/vergeten wachtwoord Geef je gebruikersnaam en we sturen je een e-mail een wachtwoord dat u gebruiken kunt waar Napster geen Facebook inloggen biedt.

BESTAANDE KLANTEN

Gebruik uw Napster gebruikersnaam en huidige Napster wachtwoord overal die we geen Facebook inloggen bieden. U kunt een vergeten wachtwoord opwww.napster.com/vergeten wachtwoord

ONDERTEKEN OMHOOG MET FACEBOOK MET BEHULP VAN ANDROID

Maak een gloednieuwe Napster-account met uw Facebook-referenties:

1. Download en open Android mobiele app.
2. Kies Inschrijven
3. Kies Aanmelden met Facebook
4. Log in op Facebook als daarom wordt gevraagd
5. Laat napster toegang tot uw Facebook-info
6. Voer facturering

4.jpg 5.jpg