Hoe kan ik apparaattoestemmingen beheren?

Meld je aan bij account.napster.com met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik aan de linkerkant op 'Toestemmingen'. Klik op 'Toestemming opheffen' om een apparaat uit je account te verwijderen of klik op 'Naam wijzigen' om de naam van het apparaat te wijzigen.

Als je een apparaat wilt toevoegen aan je account, download en installeer je de Napster-app en meld je je aan. De app zorgt automatisch voor toestemming.