Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Als je je huidige wachtwoord weet, meld je je aan bij https://account.napster.com met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op Bewerken naast Wachtwoord. Voer je huidige wachtwoord en het geprefereerde nieuwe wachtwoord in en bevestig het nieuwe wachtwoord. Klik op Verzenden als je gereed bent. Als je je huidige wachtwoord bent vergeten, ga je naar https://account.napster.com en klik je op Je wachtwoord vergeten. Voer het e-mailadres voor je Napster-account in en klik op Verzenden. Er wordt een e-mail met een nieuw wachtwoord naar je e-mailadres gestuurd. Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres voor je Napster-account of als je de e-mail met het nieuwe wachtwoord niet ontvangt, neem je contact op met de klantondersteuning op http://help.napster.com